Luxe Andalusische finca, Ojén (20 min van Marbella)

Ojen

3.595.000 €
 • 8 Slaapkamers
 • 7 Badkamers
 • 950 m²

Kun je je voorstellen om te wonen in een rustieke en comfortabele finca in een natuurpark? Deze authentieke Andalusische finca ligt in Ojén, meer precies in het Sierra de las Nieves-reservaat en vlakbij de Refugio de Juanar, en zal je verwachtingen overtreffen. En toch midden in de natuur, ben je heel dicht bij Marbella en de kust.

Dit is een uniek object. Het gebouw dateert uit het jaar 1800. Tussen 2008 en 2015 is het echter gerenoveerd en aangepast aan het comfort van deze tijd. Zo behoudt het een rustiek en origineel karakter dat je terugziet in de stijlvolle details.

Als je op zoek bent naar wonen in een natuurlijke omgeving, op een stijlvol en comfortabel landgoed, dan zal dit landgoed je verrassen.

De totale oppervlakte is 315.000m² (bijna 80 hectare), waar het imposante landgoed wordt omringd door spectaculaire tuinen. In de omgeving vind je ook palmbomen, parasoldennen en fruitbomen zoals kastanje-, amandel-, walnoot-, vijgen- en olijfbomen.

Het pand is verdeeld in vier eenheden. Deze kunnen afzonderlijk of als een geheel worden gebruikt. Momenteel wordt een van de huizen gebruikt voor vakantieverhuur. Elk jaar komen tevreden gasten terug om uit te rusten in dit paradijs. Het pand heeft hiervoor een officiële vergunning van de Junta de Andalucia. Dit betekent dat het een goed functionerend bedrijf is dat extra inkomsten genereert.

De 1.200m² woonoppervlakte is verdeeld over 8 slaapkamers, 7 badkamers en 4 keukens, allemaal erg ruim. Ongeveer 100 meter boven het huis ligt een modern zwembad van 9 × 4 meter vanwaar je een fantastisch panoramisch uitzicht hebt.

Als je een wijnliefhebber bent, is deze finca de ideale plek voor wijnproeverijen. Onder de bijgebouwen is er een typisch Andalusische wijnkelder met meer dan 100m² ruimte. Hier kun je meer dan 5.000 flessen en vele vaten wijn opslaan.

Ben je van plan om gasten te ontvangen? Deze woning heeft een grote ruimte van 8 × 8 meter die volledig is ingericht als garage voor 8 auto’s en 5 overdekte parkeerplaatsen.

Twee bergbronnen en een waterput voorzien de finca van drinkwater voor huishoudelijk gebruik en irrigatie. Dit betekent dat er 220m³ ondergrondse waterreserves zijn.

En nog een teken van comfort en veiligheid is dat de toegangspoort elektrisch is en is uitgerust met een elektronisch beveiligingssysteem en een televisiecamera.

Als het je droom is om deze unieke finca te bewonen, dan helpen we je graag om dit te realiseren.

Afstanden:
Marbella 20 min
Málaga 50 min
Granada 2u
Córdoba 2u 15 min
Sevilla 2u 30 min

Bekijk meer details

 • Referentie 329P
 • Type eigendom Chalet
 • Slaapkamers 8
 • Badkamers 7
 • Gebouwd 950 m²
 • Perceel 240.000 m²
 • Terras 150 m²
 • EPC In uitvoering
Contact